نیک بلاگ

مجله اینترنتی با طعم متفاوت

نیک بلاگ

مجله اینترنتی با طعم متفاوت

آخرین نظرات
  • ۴ فروردين ۹۴، ۱۲:۴۷ - سیدمجتبی حسینی
    مرسی
گزارش کاراموزی کنترل کیفیت وتکنولوژی(سوسیس کالباس وهمبرگر)

قیمت:100000ریال

گزارش کاراموزی کنترل کیفیت وتکنولوژی(سوسیس کالباس وهمبرگر)

فرمت کاراموزی

نامه های کارخانه

فهرست

پیشگفتار

بخش اول اشنایی با مکان کاراموزی

مقدمه

تاریخچه سازمان

نمودارسازمانی

نوع محصولات تولیدی

فرایندتولید

بخش دوم

بررسی جزییات سازمانی بخش صنایع

اموراجرایی دردست اقدام

برنامه های اینده

تکنیکهای موجود

بخش سوم کنترل کیفیت سوسیس کالباس همبرگر

مقدمه ای از کنترل کیفیت

تاریخچه سوسیس وکالباس درایران

صنعت سوسیس وکالباس

خلاصه کنترل کیفیت سوسیس وکالباس

کنترل کیفیت مواداولیه موردنیاز

کنترل کیفیت درحین تولید

کنترل کیفیت محصول تولیدشده

تاسیسات وتجهیزات

نتیجه گیری



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۷/۰۸

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی