نیک بلاگ

مجله اینترنتی با طعم متفاوت

نیک بلاگ

مجله اینترنتی با طعم متفاوت

آخرین نظرات
  • ۴ فروردين ۹۴، ۱۲:۴۷ - سیدمجتبی حسینی
    مرسی
گزارش کار آموزی تولید نوشابه گازدار

قیمت:30000ریال

فهرست مطالب

عنوان صفحه

تاریخچه محل کارآموزی

تاریخچه نوشابه ..................................................................................................... 1

فصل اول : آب

آب ........................................................................................................................... 2

تصفیه آب ............................................................................................................... 2

فصل دوم : واحد عصاره

عصاره یا بنیان نوشابه .......................................................................................... 3

افزودنیهای مجاز در نوشابه .................................................................................. 3

شیرین کننده‌ها ........................................................................................................ 3

تهیه شرب اولیه از شکر جامد ................................................................................ 4

فیلتراسیون شربت اولیه .......................................................................................... 4

تهیه شربت غذایی (عصاره) .................................................................................... 4

طعم دهنده‌ها ........................................................................................................... 5

عصاره نوشابه‌های پرتغالی ................................................................................... 5

عصاره نوشابه‌های ساده ....................................................................................... 5

ضدعفونی کردن دستگاههای عصاره خانه ............................................................ 5

عنوان صفحه

فصل سوم : گاز Co2

تولید گاز Co2.......................................................................................................... 7

برج شستشو ........................................................................................................... 7

رطوبت گیری یا جدا کننده آب ................................................................................ 7

چیلر ........................................................................................................................ 8

فصل چهارم: بطری شوی

بطری شوی ............................................................................................................ 9

اندازه‌گیری درصد سود در بطری شور ............................................................. 10

آینه بان ................................................................................................................ 10

فلومیکس .............................................................................................................. 10

کربوکولر .............................................................................................................. 11

پرکردن بطری ...................................................................................................... 12

آزمایش نقطه پر شده ........................................................................................... 12

دستگاه تشتک زن ................................................................................................. 13

پرکن جعبه نوشابه ............................................................................................... 13

فصل پنجم : کنترل کیفی

مقدمه کنترل کیفی ................................................................................................ 15

عنوان صفحه

آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه ................................................................... 15

آزمایش بریکس .................................................................................................... 15

مقدار بریکس ........................................................................................................ 15

آزمایش بومه ....................................................................................................... 16

اندازه گیری فشار، دما و گاز Co2....................................................................... 16

اندازه گیری درصد قند ........................................................................................ 17

آزمایش اسیدیته ................................................................................................... 17

تعیین چگالی ......................................................................................................... 17

آزمایش pH ......................................................................................................... 17

آزمایشات میکروبی و شیمیایی ............................................................................ 18

آزمایشات میکروبی .............................................................................................. 18

تقسیم بندیهای کارهای میکروبی ......................................................................... 18

ساخت محیط کشت .............................................................................................. 18

انواع محیط کشت ................................................................................................. 19

روش انجام آزمایش میکروبی ............................................................................. 20

نتایج آزمایشات انجام شده .................................................................................. 21

آزمایشات هفتگی



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۷/۰۳

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی