نیک بلاگ

مجله اینترنتی با طعم متفاوت

نیک بلاگ

مجله اینترنتی با طعم متفاوت

آخرین نظرات
  • ۴ فروردين ۹۴، ۱۲:۴۷ - سیدمجتبی حسینی
    مرسی
بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان

قیمت:70000ریال

موضوع :

گزارش کاراموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

فهرست مطالب :

فصل اول.. …………………………. ۰

شناسایی روش تحقیق.. ……………………………………. ۰

طرح تحقیق: …………………………………………. ۰

اهداف تحقیق: ……………………………………. ۲

فرضیه ها: ……………………………………….. ۳

روش های گردآوری اطلاعات: …………………………. 3

واژه های اختصاصی پروژه تحقیقی: ……………………. 4

زمان اجرا: ……………………………………. 5

مشکلات اجرا: …………………………………. 5

فصل دوم.

کلیات : موضوع و صنایع بسته بندی.. ………………………… 6

مقدمه: ……………………………………………… 7

تعریف صنایع غذایی: ………………………… 8

مبحث مهم کنسروسازی: …………………………….. 8

۲ دیدگاه در این مورد وجود دارد که عبارتند از: ………………….. 8

الف : دیدگاه کل در کنسروسازی…………………. : 8

ب : دیدگاه جزئی در کنسروسازی.. ………………………………. 8

نظریه تجربی نیکلاس آیرت: …………………………. 9

تاریخچه شرکت تعاونی گلچین مغان.. ………………………. 9

بررسی تحصلات کارکنان: …………………………. 11

مهندس آزمایشگاه: …………………………………. 13

ماشین آلات و تجهیزات کارخانه با توضیح کارکرد آن: …………………….. 13

پاستوریزاسیون: ………………………… 17

فصل سوم : ………………………………….. 1۸

بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی.. ……………………………….. 18

طرز تهیه مواد اولیه مصرفی کارخانه: ……………………………… 20

۱- دریافت گوجه فرنگی. …………………………………… 2۱

۲- شستشوی مقدماتی……………………………… : 21

۳- شستشوی اصلی گوجه فرنگی………………………………… : 22

نوار نقاله یا سورتینگ: …………………………………………….. 22

۴- خردکن یا منوپمپ…………………………………. : 22

۵- دستگاه پخت اولیه (پری هیتر) ……………………… 23

۶- سیکلون یا فیلتراسیون دستگاه صافی……………………………….. 23

صافی مرحله یک: ………………………………….. 24

۷- کانتی نیوس دو مرحله ای…………………………. 24

بچ (مخزن تغلیظ گوجه): ……………………….. 25

۹- پاستوریزاسیون…………………………………….. 26

۱۴- اتیکیت زنی و بسته بندی………………………………….. 27

بسته بندی رب گوجه فرنگی: …………………………. 28

برج خنک کننده: ……………………………….. 30

استقرار انبار کارخانه: …………………………………… 31

انبار محصولات بسته بندی شده: ………………………. 31

انبار مواد اولیه: …………………………………………. 32

چگونگی نگهداری رب فله ای: ………………………. 32

کنترل کیفی: …………………………… 33

پرسنل یا نیروی انسانی شاغل در کارخانه: ………………………………. 35

شستشوی دستگاها: ……………………………………………. 35

فصل چهارم. ………………………………………… 36

نمودارها و لیست دستگاهها و دستگاهها………………… 37

فصل پنجم.

وضعیت نهائی وضعیت مطلوب چیکده. …………………………… 43

و نظرات کارآموز. ………………………………. ۶۳

چکیده مطالب: ……………………… 44

فصل دوم: ………………………………………. 44

فصل سوم: بررسی فرایند تولید. ……………………….. 44

مشکلات کارخانه: ……………………. 45

انتقادات: ……………………… 47

پیشنهادات: …………………… 48

منابع و مأخذ: ……………… 50

ضمائم: …………………….. 51



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۶/۲۹

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی