۲۱ تیر ۹۳ ، ۰۹:۲۵
پاور فیزیولوژی تکمیلی کم آبیاری
محدودیت منابع آب، تزاید جمعیت و تلاش در راستای حذف و یا ترمیم کشاورزی کم بازده و تعالی کشاورزی نوین، سبب شده است تا ارزش نهادههای تولید و جایگاه تحقیقات بهینه سازی مصرف آب، ترقی یابد.اختصاص مقدار بهینه آب آبیاری به عنوان عامل اصلی تولید محصول در کشاورزی به خصوص در مناطق خشک و نیمه خشک که با کمبود منابع آب مواجهند یا در مناطقی که قیمت آب بسیار گران است اهمیت دارد.
آب عمدهترین عامل بازدارنده در زراعت آبی و دیم محسوب میشود و به دلیل بحران فزاینده کمیت و کیفیت منابع آبی انتخاب استراتژیهای مناسب در بهینه سازی مصرف آب ضروری است.بهینه سازی مصرف آب، کم مصرف کردن نیست بلکه به موقع و به مقدار لازم مصرف کردن است. به طوری که استراتژی کمآبیاری در کشت آبی و روش آبیاری تکمیلی در کشت دیم برای این منظور ابداع شده است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.